Lakberendezz velünk!

Miért van szükség lakberendezőre?

Szakmai tudás és tapasztalat

Az ösztön kevés egy praktikus és harmonikus otthon megálmodásához. Szakmai normákat, ergonómiát és minden körülményt figyelembe kell vennünk azért, hogy élhető, logikus, és kényelmes otthonunk legyen a nyugalom szigete. Lakberendezőként ismerjük a berendezési tárgyak piacát. Tudjuk melyik üzletbe, műhelybe, szakemberhez kell menni, hogy az adott elképzelés személyre szabottan valósuljon meg, a megrendelőnek ezzel időt, energiát és pénzt takarítva meg.


Térlátás és stílusismeret

A berendezési tárgyak óriási kínálatából könnyen ki tudjuk választani a szükséges és hasznos darabokat, vagyis mindent, ami a harmonikus enteriőr kialakításához szükséges. Legyen az padló vagy falburkolat, anyag-forma-színösszeállítás, tárgyak elhelyezése-elrendezése.


Reprezentáció és költséghatékonyság

Látványterv készítésével formát adunk az elképzeléseknek. Ha mégsem nyeri el a megrendelő tetszését, csupán egy „újratervezés” szükséges, nem a már elvégzett munka és elköltött pénz megy kárba.


Együttműködés és tehervállalás

Megfelelő szakmai információkkal látjuk el a szakembereket. Pontos építési/bontási terv készül, a villanyszerelő és a gépész munkáját segítjük méretezett elektromos-, és gépészeti tervvel. Igény szerint művezetést is vállalunk. Így a megrendelőre sokkal kevesebb feszültség hárul az építkezés/felújítás során. Szükség esetén rendelkezünk a megfelelő szakemberekkel, akikkel sikeresen teljesítettünk több közös projektet.


Bizalom és empátia

Ahhoz, hogy megbízóink kéréseit és igényeit maximálisan kielégítsük, fontos a család életvitelének megismerése, ez pedig kölcsönös bizalmat követel meg, mind a megrendelő, mind a lakberendező oldaláról. A körülmények feltérképezése után azokat a rejtett igényeket is fel kell ismernünk, melyre a megbízóink nem is gondolnak.


Maximalizmus és elégedettség

Munkáink során ez a legfontosabb, ezért dolgozunk! Az előző gondolatok mind azt a célt szolgálják, hogy a projekt végeztével mind a megrendelő, mind mi, az enterioRA lakberendezői elégedetten tegyük fel az i-re a pontot.