Ki és mi az enterioRA?

Két lakberendező fantáziája, akik egyszerre végezték el a lakberendezői sulit majd a mesterképzést és úgy érezték, ha összeállnak valami nagyon kreatív, laza, pörgős és profi dolgot tudnak létrehozni...

Kik vagyunk?

enterioRA, mint Regina és Anikó

A közgazdasági szakma után, mindketten az alkotás felé fordultunk, mert eljött az idő, hogy végre kilépjük a megszokott komfortzónánkból és tágítsuk határainkat. Hasonló, de mégis más ízléssel, nézőponttal közelítjük meg a ránk váró feladatokat, ez a megrendelőnek és nekünk is nagyon nagy előnyt jelent a munka elvégzésében. Gyorsaság, szervezettség, munkamegosztás, rengeteg ötlet, ez mind a velejárója a csapatmunkánknak. Velünk mindent megbeszélhetsz a belsőtér tervezéssel kapcsolatban: szokások, ragaszkodások, saját ötletek, stílusirányzatok… Célcsoportjaink közé tartoznak a lakások, családi házak, közületek, irodák, gasztronómiával foglalkozó üzletek, szóval bármilyen kihívást örömmel vállalunk.


A csapat

Tóth Anikó
Lakberendező

Egy kissrác anyukája.
Humor, empátia, kreativitás, problémamegoldás, aszimmetria, ergonómia, matt hatások, természetes anyagok, merész ötletek.
Telefon: +36 20 390 1077

Pollák Regina
Lakberendező

Két csajszi anyukája.
Mosoly, türelem, maximalizmus, aprólékosság, szimmetria, harmónia, csillogó felületek, innovatív- és exkluzív anyagok, letisztultság.
Telefon: +36 20 498 9883


Keress minket

Tervezés, művezetés, kivitelezés, tanácsadás, együtt ötletelés, üzletek, termékek ajánlása, mind hozzátartozik a szolgáltatásunkhoz. Amennyiben ránk bízod a kivitelezést, szükség esetén saját szakemberekkel is rendelkezünk.